logo
 

Begeleiding bij verkoop IT creation aan 5CS Capital partners

Meander Valuation heeft de oprichter en managing director van IT creation, Hans de Jongh, geadviseerd bij de verkoop van een deelneming in zijn onderneming aan 5CS Capital partners. IT creation bundelt nu de kracht met de andere bedrijven van 5CS Capital partners, Databalance en SJ-Solutions.

IT creation
IT creation is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van bedrijfskritische en innovatieve IT-infrastructuren. Vanuit de gedachte dat IT de digitale motor is, om als organisatie succesvol te kunnen zijn. Dit wordt gedaan met een hecht team van professionals, een onderscheidende aanpak en een cultuur, die uitgaat van continu blijven leren, ontwikkelen en groeien.

Databalance en SJ-Solutions
Voor Databalance en SJ-Solutions biedt de samenwerking de mogelijkheid om de hoogwaardige maatwerkoplossingen verder uit te breiden met modern workspace solutions en de unieke dieptekennis van IT creation over IT-infrastructuren. Hierdoor kunnen we samen met klanten blijven ontwikkelen, innoveren en groeien in een snel veranderende wereld.

Een volgende stap
Hans de Jongh: "We gaan gezamenlijk een nieuwe fase in, waarbij we onze innovatieve oplossingen en kennis verder kunnen uitbouwen. Een mooie, uitdagende en volgende stap voor onze organisatie en het team!"

De rol van Meander Valuation
Meander Valuation heeft de oprichter en managing director van IT creation in het gehele traject begeleid, vanaf het benaderen van potentiële investeerders, evalueren van biedingen, kiezen voor 5CS Capital partners, begeleiden van due diligence tot en met de onderhandeling en afronding van de overname.

Links
Nieuwsbericht IT creation
Nieuwsbericht 5CS Capital partners
Nieuws artikel in Computable


Meander Valuation B.V.
Statenweg 33-3R
3039 HC Rotterdam
KvK nr: 70529973
BTW: NL858360780B01
verboven@meandervaluation.nl
+31 (0)6 51391999